CILLA- 82 e. Ingolf - Sombrero. Elit på 9 avkommor, har lämnat 4 gångartsdiplom, finalist unghästchampionat, semifinal i rikskvaliten, export till USA, samt tävlingshästar.

Cilla betar nu på de evigt gröna ängarna. Vi är tacksamma för att vi har haft denna fantastiska häst hos oss och ser nu hennes avkommor göra samma fina resultat. Stoet Lady är Elitberättigad.

LUCILLA - 95 dotter till Cilla e. Fontana. Diplom typ 9, trav 9. Finalist tre-års championat. Har avkommor efter Don Primero.

Lucilla betar nu på de evigt gröna ängarna. Vi förlorade Lucilla alldeles för tidigt då hon drabbades av svår fång. Vi är tacksamma för alla de upplevelser som vi fick tillsammans med henne.

LADY - 94 dotter till Cilla. e. Maximilian. Diplom typ 9, trav 9. Har avkommor efter Weltman, Don Primero, Black Coffee, Sandakan, Bocelli och Zuidenwind. Lady är berättigad till elit på fyra visade avkommor. Lady har 2013 tilldelats Elit utmärkelse. Vi var på Flyinge den 6/10 och mottog plaketten.

Lady gick till de evigt gröna ängarna den 26/10 2016 och hennes aska är spridd på de ängar som hon gått på under den tid hon levt hos oss.

Vi är så tacksamma för att ha haft förmånen att ha henne hos oss under så många år. Alla dessa fantastiska avkommor som glädjer oss och har förgyllt våra dagar.

 

www.000webhost.com